tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinaanleg Klein Tuinaanleg

Totaalconcept: uw tuin van a tot z

Heeft onze tuinarchitect Ivan Willems een ontwerp gemaakt voor uw volledige tuin, de voortuin, of slechts een deel van de achtertuin. Heeft u zelf uw tuin ontworpen of liet u iemand eerder een tuinontwerp maken? Hortari bvba staat graag in voor de uitvoering van uw plannen of de aanleg van uw tuin.

Hortari bvba is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van tuinen. Van een (dak)terras, een oprit, tot een totaalconcept met zwemvijver. Met ruim 10 jaar ervaring in tuinaanleg, voeren we alles zelf én tot in de puntjes uit. Inclusief eventuele grondwerken, rioleringswerken en plaatsing van nutsvoorzieningen. Wij beschikken over de benodigde gereedschappen en machines en gebruiken steeds hoogwaardige materialen, zodat uw tuin ook na enkele jaren mooi blijft.

Een terras: geniet van je buitenruimte

Op een terras geniet je pas écht van je tuin. Een groot terras voor vele feestjes en barbeques, een zonneterras om van elk straaltje te genieten of een schaduwterras waar je geniet van de laatste warmte van een zomeravond? Een terras in tropisch hardhout, belgische hardsteen of bent u iets avontuurlijker en kiest u voor ecologische materialen zoals gerecupereerd hout, scheepsvloer, oude kleiklinkers of kasseien? Wij geven u graag advies en leggen uw terras vakkundig aan.

Zwembad of zwemvijver?

Met een zwemvijver heeft u oneindig veel mogelijkheden. Het past in elke stijl of tuinontwerp. Houdt u eerder van natuurlijke of organische vormen, of geniet u liever in een strakke tuin? Wij realiseren graag uw gedroomde zwemvijver.

Verhardingen: van kiezels tot natuursteen

Ook voor de verhardingen kunnen wij u adviseren over de meest geschikte materialen voor de juiste toepassing. Of u nu een kiezelpad wil aanleggen, een oprit in kleiklinkers of een terras in natuursteen. Wij leggen de verharding aan volgens de regels van de kunst, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige afwerking en superieure kwaliteit.

Gazon: inzaaien of grasmatten?

Het inzaaien van een gazon mag dan al goedkoper zijn, als wij uw nieuw gazon aanleggen met grasmatten kunt u bijna het hele jaar door meteen genieten van een onkruidvrij gazon, zelfs in minder gunstige periodes voor gazonaanleg, zoals winter of zomer.

Zaakvoerder en Landschaps- en tuinarchitect Ivan Willems volgt elk project op van A tot Z. Buiten het ontwerpen van uw tuin, staat hij ook in voor de uitvoering van de plannen samen met zijn vakbekwame medewerkers. Het feit dat er steeds een tuinarchitect op de werf aanwezig is staat garant voor een vlotte en doordachte aanpak.

Vraag Hortari bvba vrijblijvend om een offerte!

Getuigenissen
Fam. Broos

“Eindelijk de leeftuin die we voor ogen hadden”

Fam. Didden
Langdorp

Bij Hortari kan je altijd rekenen op een professionele aanpak. Zowel wat de inplanning van de werken betreft (snelle en stipte afspraken) als de uitvoering zelf.
Ivan en zijn team van bekwame en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een degelijke uitvoering en laten alles netjes achter.

Tot een volgende keer!

 

Fam. Somers
Bertem

Vier jaar geleden was onze achtertuin aan een ‘nieuwe look’ toe.   Het werd een volledige heraanleg.   Ivan en zijn ploeg hebben toen ingestaan voor de realisatie der werken volgens een bestaand plan. Alles verliep vlot en zeer professioneel.   De gedrevenheid waarmee ze aan de slag gaan kent geen grenzen.   En wij? … Wij genieten sindsdien elke dag van het resultaat. Als zij komen staat steeds de koffie klaar …

L. Claeskens
Loksbergen

Ivan en zijn team werken snel, efficiënt en heel proper.

Op 2 dagen had ik het terras waar ik al even van droomde, daar zouden we zelf wel wat langer op gezwoegd hebben!

Ik heb al meteen een datum in gedachten om het eens met een feestje uit te testen! Laat de zomer nu maar komen.

Fam. Jacquet-Shramko
Hasselt

Wij schakelden Hortari in voor de aanleg van onze voortuin en poort. Zowel het ontwerpproces als de uitvoering verliepen zeer goed.

Alle afspraken werden nagekomen en het resultaat is schitterend. Ook het grote onderhoud van onze tuin hebben we  toevertrouwd aan Hortari en ook hier zijn we gezien de kwaliteit van het geleverde werk en de efficiëntie zeer tevreden over onze keuze!

 

Hortari Zomer
T. Depre
Kortenaken

Ivan,

Jullie hebben een jong team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het super dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

J. Demesmaeker
Bertem

Na kennismaking met Ivan en zijn team herrees onze tuin in al zijn glorie!

Bedankt Ivan voor wat jullie gerealiseerd hebben en zoals gezegd een dikke aanrader en het aanbevelen waard.

Hortari Lentezon
M. Sente
Nieuwrode

“Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van onze tuin. Ivan en zijn team zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren. Wij zullen Hortari zeker aanbevelen aan anderen!”

D. Weets
Molenstede

Ivan en je team,

hartelijk bedankt voor het perfect gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Zeer vriendelijk en professioneel! Dikke aanrader!

Wij zullen je zeker aanbevelen!!

Terras, Tuinaanleg, Tuinrenovatie
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Zwemvijver
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie
Natuurlijke Vijver
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Zwemvijver
Moderne Tuin Rillaar
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Hergebruik Nieuw Loksbergen
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Tuinrenovatie Chris
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Terras Met Dakbomen Van Kerckhoven
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Overdekte Zithoek Edgard
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Tuinrenovatie Bertem
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie