tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Over ons Over ons

nele-en-ivan
Ivan Willems en Nele Daems
zaakvoerders
@blushfotografie

Het begin

In 2002 studeerde zaakvoerder Ivan Willems af als Landschaps- en Tuinarchitect, aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Na enkele jaren als werknemer en zelfstandige in bijberoep, richtte hij in 2007 Hortari bvba op. Na enkele jaren in zijn ‘hometown’ Aarschot, verhuisde hij in 2012 naar het nog landelijker gelegen Loksbergen (Halen) waar hij zijn klantenbestand verder uitbouwt richting Limburg, zonder zijn vroegere habitat, regio Aarschot-Leuven, te vergeten.

Onze visie

Bij alle werkzaamheden staat ù -onze klant- centraal. Vanaf de eerste schets voor het tuinontwerp tot de uiteindelijke uitvoering en tuinaanleg, zorgt het directe contact met u ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden. U kan rekenen op een tuin die uitstekend aansluit op uw wensen, waarbij jarenlang gebruiksgemak gegarandeerd is. Wij zetten uw tuindromen om in ùw droomtuin!

Precisie en afwerking

Zaakvoerder en Landschaps- en tuinarchitect Ivan Willems steekt graag de handen uit de mouwen en voert, samen met zijn vakbekwame medewerkers, zelf alle plannen met de nodige vakkennis tot in de kleinste details uit. Precisie en afwerking wordt door Hortari bvba hoog in het vaandel gedragen, evenals een correcte afhandeling van elk dossier, hoe groot of klein uw tuin ook is.
Ivan Willems volgt elk project op van A tot Z.

Naast het ontwerpen van uw tuin, staat hij ook in voor de uitvoering van de tuinplannen én het eventueel latere tuinonderhoud. Het feit dat er steeds een tuinarchitect op de werf aanwezig is, die op de hoogte is van alle details uit het dossier, staat garant voor een vlotte en doordachte aanpak.

Sinds april 2017 is ook vrouw Nele Daems mee in de zaak gestapt. Samen met Ivan spreekt zij de plannen door en tekent deze met grote zorg uit en zorgt dat het geheel een mooie presentatie wordt. Nele is grafisch vormgever van opleiding en werkte jaren in de modesector. Zij schoolde zich bij in het ontwerp pakket en 3D ontwerpen.