tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinaanleg Klein Zwemvijver Aanleg

Pure fun in uw eigen zwemvijver. Aanleg én onderhoud legt u in handen van een professional.

Wilt u écht genieten van uw eigen tuin? Met een zwemvijver in uw achtertuin wordt het elke dag vakantie. Neem een duikje, stoei met de kinderen en benut elk moment van lente en zomer. Puur ontspannen met een glaasje in de hand, aan de rand van uw eigen zwemvijver? Aanleg en onderhoud laat u uitvoeren door ervaren vakmannen. U hoeft enkel nog te relaxen met vrienden en familie. Ontdek vandaag nog de diensten van Hortari bvba, de beste professional voor uw zwemvijver – aanleg én onderhoud!

Ga op reis in uw eigen tuin

Vergeet dure, verre reizen. Het ware geluk schuilt in een klein hoekje van uw eigen tuin. Met een unieke zwemvijver bij uw woning, geniet u van elke mooie lente- en zomerdag. Kom thuis van het werk en neem een verfrissende duik. Zie hoe uw kinderen zich amuseren aan de rand van uw eigen zwemvijver. En nodig vrienden en familie uit voor een zomerse barbecue aan het water. Er is niets heerlijker dan dat!

Alle voordelen van een zwembad – zonder de nadelen

Met een zwemvijver in uw achtertuin geniet u van alle voordelen van een zwembad, zonder de vervelende nadelen. Een zwembad breekt de rustieke uitstraling van uw tuin, terwijl een zwemvijver een absolute meerwaarde betekent voor uw buitenruimte. Dankzij de ontwerpmogelijkheden die Hortari bvba u biedt, laat u uw zwemvijver perfect aansluiten bij de architectuur van uw woning. Klassiek en rustiek of strak en modern? U kiest. Bovendien hoeft u niet te knoeien met chemische producten om het water zuiver te houden. Een uitgekiend systeem van waterbeplanting zorgt voor een natuurlijke reiniging van het water.

Een prachtige trekpleister in uw achtertuin

Dankzij de organische integratie in uw buitenruimte, wordt uw eigen zwemvijver een unieke attractie voor het hele gezin én voor bezoekers. Dankzij de rustgevende uitstraling geniet u in elk seizoen van een rustgevende waterpartij aan uw woning.

Beleef unieke momenten in het water in de lente én de zomer. Ontdek verrassende fauna en flora aan de waterrand in de herfst. Gebruik ‘m tijdens écht strenge winters om te schaatsen (voor de durvers!). Bovendien is de aanleg van een zwemvijver een pak goedkoper dan de aankoop van een zwembad. En voor de aanleg én het onderhoud vertrouwt u op ervaren professionals met een hart voor de natuur.

Wilt u ook genieten van uw eigen zwemvijver? Aanleg en onderhoud laat u uitvoeren door Hortari bvba, de meest ervaren vakmannen uit uw regio. Ontdek onze diensten meteen en vertrek op vakantie in uw eigen tuin.

Vraag Hortari bvba vrijblijvend om een offerte!