tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinonderhoud Klein Tuinonderhoud Limburg

Geen tijd voor uw tuinonderhoud? In Limburg vertrouwt u op de ervaren professionals van Hortari bvba!

Het onderhoud van uw tuin kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Bovendien vereist uw tuin onderhoud op momenten dat u daar geen tijd voor hebt. De oplossing? Een professional in tuinonderhoud. In Limburg zijn verschillende bedrijven en vakmannen actief in deze sector. Maar Hortari bvba is zonder twijfel de beste keuze. Wat u van ons mag verwachten? Ontdek het allemaal en kies zonder fout de juiste vakman voor uw tuinonderhoud in Limburg.

Genieten van uw tuin, in elk seizoen

Optimaal genieten van uw tuin lukt het beste wanneer die goed onderhouden is. Daarom draagt u zorg voor uw bloemen en planten. En zorgt u ervoor dat uw tuinpaden altijd mooi toegankelijk zijn. Maar op sommige momenten in het jaar vereist uw tuin een fikse onderhoudsbeurt. En dat vraagt een flinke tijdsinvestering. Wanneer u zelf niet de tijd vindt om uw tuin te onderhouden, schakelt u een professional in. Iemand die er met liefde voor zorgt dat uw buitenruimte weer klaar is voor een nieuw seizoen. Of dat hij weer perfect in vorm komt te staan.

Onderhoud van bloemen, bomen en planten

Bij Hortari bvba kunt u terecht voor periodieke of eenmalige onderhoudsbeurten voor uw groene oase. U kiest voor een volledig onderhoud van uw tuin, of slechts een gedeeltelijke opfrisbeurt. We spreken samen goed af welke werken u precies wilt laten uitvoeren en wanneer. Aarzel niet om vragen te stellen. Dankzij onze ruime vakkennis, weten we bij Hortari bvba tot in detail wat uw tuin nodig heeft om in perfecte staat te blijven.

Piekfijn, het hele jaar door

We laten uw tuin er het hele jaar door piekfijn uitzien. En zorgen ervoor dat uw bomen, bloemen en planten op een duurzame manier kunnen blijven groeien. Op die manier bezorgen we u een flinke besparing. Want kwetsbare bloemen en planten vervangen kost geld. Hortari bvba zorgt ervoor dat ze jaar na jaar weer in volle bloei komen te staan.

Bij Hortari bvba kunt u terecht voor alle werken in uw tuin. We zijn getraind in alle tuinwerken. Zo kunt u zorgeloos vertrouwen op één partner – en hoeft u niet verschillende aannemers te contacteren en te coördineren.

Een kleine greep uit de mogelijkheden

Hortari bvba biedt u een ruime waaier aan diensten aan. Van het snoeien van struiken en het maaien van gras, tot het onderhoud van planten en het in vorm houden van uw hagen.

We nemen steeds uw afgeknipte takken en snoeiafval meteen mee. Zodat u eenvoudigweg kunt genieten van een perfect onderhouden buitenruimte.

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Ontdek dan meteen Hortari bvba, de beste vakman voor tuinonderhoud in Limburg.

Vraag Hortari bvba vrijblijvend om een offerte!