tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinaanleg Klein Tuinaanleg Vlaams Brabant

Moeiteloos genieten van uw tuin dankzij Hortari bvba, dé expert in tuinaanleg in Vlaams Brabant

U wilt tot rust komen in uw tuin. Genieten van de natuur en even ontsnappen aan de drukte van alledag. Maar een tuin aanleggen is zwaar werk. En daarom vertrouwt u op een professional in tuinaanleg. In Vlaams Brabant kiest u natuurlijk voor Hortari bvba. Maar wat kunt u verwachten? Wat doet een tuinaanlegger precies? En waarop moet u letten wanneer u een bedrijf kiest voor uw tuinaanleg in Vlaams Brabant? Ontdek er alles over in dit artikel.

Tuinaanleg in Vlaams Brabant: de handen uit de mouwen

Een bedrijf in tuinaanleg gaat aan de slag op basis van een gedetailleerd plan. Hiervoor kunt u terecht bij uw tuinarchitect. Sommige tuinaanleggers zorgen zelf voor een ontwerp, anderen vertrouwen steevast op de plannen van de klant. Bij Hortari bvba verzorgen we alles, indien u dat wenst, van het ontwerp tot volledige uitwerking.

Op basis van het tuinplan steken we de handen uit de mouwen. Met een grote kennis van materialen en technieken, voeren we uw plan gedetailleerd en tot in de perfectie uit.

De ruime vakkennis van uw tuinaanlegger

Hortari bvba beheerst alle vaardigheden om uw groene oase gedetailleerd te realiseren. In zee gaan met een ervaren tuinaannemer kan u een hoop tijd besparen. Want bij de aanleg van uw tuin komt een heleboel kijken. Daarom bespreken we tot in detail welke werken u zelf wilt uitvoeren, en welke werken u wilt uitbesteden. Zoals altijd geldt: goede afspraken maken goede vrienden.

Is alles duidelijk? Dan starten we met de voorbereidende grondwerken. Zo creëren we niveaus, ruimte voor (zwem)vijvers of opritten en uitsparingen voor paden of bloemperken. Met gespecialiseerd materiaal leggen we de stabiele basis voor wat uw droomtuin zal worden.

De juiste materialen op de juiste plaats

U besprak met uw tuinarchitect welke materialen u verkiest voor uw tuin. Hortari bvba zorgt ervoor dat ze professioneel en duurzaam geplaatst worden. Van het leggen van terrassen tot het plaatsen van opritten, het uitvoeren van bestratingswerken of het plaatsen van verlichting; we doen het allemaal. Hebt u speciale wensen die de nodige aandacht verdienen? Bespreek ze voor de werken van start gaan met ons.

Uw professional in tuinaanleg beschikt over alle gereedschap om uw project vakkundig tot een goed einde te brengen. Ook het plaatsen van hekwerk, het uitvoeren van metselwerken of het bouwen van vijvers behoort tot ons takenpakket. Voor u het weet geniet u van een perfect aangelegde tuin. Zonder dat u er zelf voor hoefde te zwoegen.

Wilt u vandaag nog de juiste vakman vinden voor tuinaanleg in Vlaams Brabant? Ontdek dan hier alles over Hortari bvba, de voordeligste professional in uw buurt!

Vraag Hortari bvba vrijblijvend om een offerte!