tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Archieven

“Eindelijk de leeftuin die we voor ogen hadden”

Bij Hortari kan je altijd rekenen op een professionele aanpak. Zowel wat de inplanning van de werken betreft (snelle en stipte afspraken) als de uitvoering zelf.
Ivan en zijn team van bekwame en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een degelijke uitvoering en laten alles netjes achter.

Tot een volgende keer!

 

Vier jaar geleden was onze achtertuin aan een ‘nieuwe look’ toe.   Het werd een volledige heraanleg.   Ivan en zijn ploeg hebben toen ingestaan voor de realisatie der werken volgens een bestaand plan. Alles verliep vlot en zeer professioneel.   De gedrevenheid waarmee ze aan de slag gaan kent geen grenzen.   En wij? … Wij genieten sindsdien elke dag van het resultaat. Als zij komen staat steeds de koffie klaar …

Wij schakelden Hortari in voor de aanleg van onze voortuin en poort. Zowel het ontwerpproces als de uitvoering verliepen zeer goed.

Alle afspraken werden nagekomen en het resultaat is schitterend. Ook het grote onderhoud van onze tuin hebben we  toevertrouwd aan Hortari en ook hier zijn we gezien de kwaliteit van het geleverde werk en de efficiëntie zeer tevreden over onze keuze!

 

Na kennismaking met Ivan en zijn team herrees onze tuin in al zijn glorie!

Bedankt Ivan voor wat jullie gerealiseerd hebben en zoals gezegd een dikke aanrader en het aanbevelen waard.