tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinontwerp Klein Tuinarchitectuur

Designed for outdoor living: uw tuin, een extra leef-ruimte

HORTARI bvba ontwerpt tuinen op maat van ieders smaak en budget, met een creatieve toets en oog voor detail. In nauwe samenwerking met U -onze klant- zorgen wij ervoor dat u de tuin krijgt waar u altijd van droomde! Of dat nu een tuin is waarin u ongestoord geniet van de rust en het mooie weer, of één waarin uw kinderen wilde avonturen beleven.

“Iedere tuin is anders. Want iedere klant is anders. Heeft andere ideeën, dromen, wensen. Not only size does matter. Ons tuinontwerp moet een afspiegeling zijn van deze ideeën, deze dromen. Een groot terras om veel vrienden te ontvangen, een rustig hoekje afgesloten van de drukke buitenwereld, een kleine waterpartij of een verkwikkende duik in de zwemvijver. Low-maintenance of steekt u graag de handen uit de mouwen?”

Tuinontwerp op maat

Zaakvoerder en gediplomeerd Landschaps-en Tuinarchitect Ivan Willems tekent tuinen op maat. Daarom is een goed contact met de klant zeer belangrijk. Want ú bent het, en niet hij, die van deze tuin ten volle zal genieten!

Na een eerste, vrijblijvende afspraak, overloopt onze architect aan de hand van verschillende ontwerpschetsen uw budgetmogelijkheden. Hierna schaven wij uw tuinontwerp bij tot het perfect is:

Onze werkwijze

  • 1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek bij uw thuis gaan we in eerste instantie uw wensen en noden bespreken samen met de mogelijkheden van uw tuin. Dit gesprek is dan ook geheel vrijblijvend.

  • 2. Opmetingen

Wanneer u beslist met ons in zee te gaan, komen wij uw tuin gedetailleerd opmeten, noteren alle maten en hoogteverschillen, om uw tuin tot in detail te kunnen ontwerpen en om ervoor te zorgen dat er tijdens de aanleg geen onverwachte problemen opduiken.

  • 3. Voorontwerp

Aan de hand van uw wensen en de opmetingen beginnen we met de eerste schetsen en presenteren we u een voorontwerp. Deze eerste ontwerpen presenteren we u samen met een eerste prijsofferte om zo uw budgetmogelijkheden te overlopen.

  • 4. Ontwerpbundel

Na aanpassingen en bijschaven van het voorontwerp maken wij een definitief tuinontwerp. Daarna krijgt u van ons een bundel met alle nodige plannen om uw tuin te kunnen aanleggen.

U hebt uiteraard nog steeds de vrije keuze over wie de aanleg van het tuinontwerp uiteindelijk voor zijn rekening neemt. Hortari bvba kan indien gewenst de volledige uitvoering van het groenproject verzorgen.

De ontwerpbundel bevat o.a.:

  • Presentatieplan

Dit plan is volledig grafisch uitgewerkt voor een optimale presentatie.
Indien gewenst kan dit zelfs in 3D.

  • Beplantingsplan

Samen met u worden de planten gekozen, aangepast aan uw grondsoort en de directe omgeving. We kiezen de hoofdkleuren die u terug zal vinden in de plantenkeuze. Ook zien we erop toe dat dat uw tuin onderhoudsvriendelijk is en blijft. Na overleg krijgt u van ons een gedetailleerd beplantingsplan.

  • Verlichtingsplan

Hierop worden verlichting en elektriciteit in uw tuin grondig uitgewerkt.

  • Meetstaat / offerte

Als laatste krijgt u van ons nog een gratis prijsberekening voor de aanleg van uw tuin, indien die door wordt uitgevoerd. Wanneer u ook voor de uitvoering van de plannen kiest voor Hortari bvba, geniet u bovendien van een korting op de ontwerpkosten.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak met onze tuinarchitect? Neem vandaag nog contact op!

Getuigenissen
Fam. Broos

“Eindelijk de leeftuin die we voor ogen hadden”

L. Claeskens
Loksbergen

Ivan en zijn team werken snel, efficiënt en heel proper.

Op 2 dagen had ik het terras waar ik al even van droomde, daar zouden we zelf wel wat langer op gezwoegd hebben!

Ik heb al meteen een datum in gedachten om het eens met een feestje uit te testen! Laat de zomer nu maar komen.

Fam. Jacquet-Shramko
Hasselt

Wij schakelden Hortari in voor de aanleg van onze voortuin en poort. Zowel het ontwerpproces als de uitvoering verliepen zeer goed.

Alle afspraken werden nagekomen en het resultaat is schitterend. Ook het grote onderhoud van onze tuin hebben we  toevertrouwd aan Hortari en ook hier zijn we gezien de kwaliteit van het geleverde werk en de efficiëntie zeer tevreden over onze keuze!

 

Hortari Zomer
T. Depre
Kortenaken

Ivan,

Jullie hebben een jong team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het super dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Hortari Lentezon
M. Sente
Nieuwrode

“Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van onze tuin. Ivan en zijn team zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren. Wij zullen Hortari zeker aanbevelen aan anderen!”

D. Weets
Molenstede

Ivan en je team,

hartelijk bedankt voor het perfect gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Zeer vriendelijk en professioneel! Dikke aanrader!

Wij zullen je zeker aanbevelen!!

Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Zwemvijver
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie
Natuurlijke Vijver
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud, Zwemvijver
Moderne Tuin Rillaar
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Hergebruik Nieuw Loksbergen
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Tuinrenovatie Chris
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie
Terras Met Dakbomen Van Kerckhoven
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Overdekte Zithoek Edgard
Terras, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur
Tuinrenovatie Bertem
Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Tuinrenovatie