tuinaanneming & ontwerpburo
designed for outdoor living
TOTAALPROJECTEN: van ontwerp - tot aanleg

Tuinontwerp Klein Tuinarchitect Hasselt

Geniet écht van je tuin met Hortari bvba, uw tuinarchitect in Hasselt

De volledige ruimte van uw tuin optimaal benutten? En het hele jaar door genieten van groene, weelderige pracht? Daarvoor vertrouwt u op de expertise van een ervaren tuinarchitect. In Hasselt kiest u zonder aarzelen voor Hortari bvba. Als doorgewinterde tuinarchitect halen we het maximum uit uw tuin. En zorgen we ervoor dat uw buitenruimte perfect aansluit bij de sfeer van uw woning. Uw tuin in handen leggen van een professional? Ontdek de kwaliteiten van Hortari bvba, úw tuinarchitect in Hasselt.

Plannen met een kennersoog

Sfeer creëren in uw tuin begint met een uitgekiend plan. Uw tuinarchitect Ivan Willems kijkt met een geoefend oog naar de beschikbare ruimte. En tekent uw project uit op basis van uw wensen. Daarbij houdt hij rekening met wat u wilt én wat u verwacht. Houdt u van tuinieren en wilt u met plezier investeren in het onderhoud van uw tuin? Of verkiest u een tuin die met slechts een kleine inspanning het hele jaar door op zijn best is? Het wordt allemaal opgenomen in uw gepersonaliseerde tuinplan. Zodat u precies de buitenruimte krijgt die volledig bij u past.

Een huwelijk van stijl en vorm

Moderne, strakke tuinen zijn in de mode. Maar Hortari bvba biedt u een wereld van mogelijkheden aan. Laat de natuur haar werk doen en geniet van weelderige bloemenpracht en uitbundige gewassen. Of opteer voor de beheerste schoonheid van mooi geschoren hagen, rustiek aangelegde paden en verfijnde waterpartijen. Wat u ook kiest, Hortari bvba plant en ontwerpt uw droomtuin. Zodat u het hele jaar door tot rust komt in een groene oase van schoonheid.

De mooiste planten, op de juiste plaats

Niet alleen indeling, symmetrie, stijl en vorm zijn belangrijk voor de ontwikkeling van uw gedroomde buitenruimte. Ook de beplanting is van groot belang. Op basis van schaduw, lichtinval én toekomstig gebruik zal Hortari bvba, uw tuinarchitect in Hasselt, een doordacht beplantingsplan opstellen. Natuurlijk doen we dit steeds volgens uw verwachtingen: sober, uitbundig of slim gecombineerd. En houden we rekening met bloeitijden en seizoenen. Op die manier krijgt u een rijke schakering van kleuren, volumes en dimensies die uw tuin uniek maakt. En die ervoor zorgt dat u op elk moment van het jaar kunt genieten van een prachtige en levendige tuin.

Wilt u ook ontspannen in een magistraal ontworpen tuin? Vertrouw dan vandaag nog op Hortari bvba, úw tuinarchitect in Hasselt.

Wenst u graag vrijblijvend een afspraak met onze tuinarchitect? Neem vandaag nog contact op!